top of page
Ivelina Aleksandrova.jpg

Ивелина Александрова e завършила кинезитерапия през 2006 г. в ЮЗУ “Неофит Рилски”, Благоевград, а през 2007 г. записва магистратура по спортен мениджмънт в НСА ”Васил Левски” в София. Специалист в сферата на физиотерапията и следоперативната рехабилитация.

Работила е в МБАЛ “Първа частна болница“ в гр. Враца, където е терапевт на деца с увреждания на централната нервна система и опорно-двигателния апарат и гръбначни изкривявания. През 2018 г. продължава дейността си в УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ – гр. София, където работи до днес. Работила е и във възстановителния център на Министерството на физическото възпитание и спорта, където придобива опит в справянето със спортен травматизъм, спортен масаж и възстановяване на опорно – двигателния апарат.

През 2012 г. печели програма “Млад предприемач”, чрез което се сдобива с модерна апаратура и се развива в сферата на естетичната физиотерапия. До момента помага на много хора борбата с излишните килограми и сантиметри. Посещавала е курсове по класически и лечебен масаж, поставяне на кинезиотейп и др.

bottom of page